teisipäev, 1. detsember 2009

Tšilline kookose-kanakarri


Mõnus vürtsikas wokroog, mis aitab eemale peletada nii koledast ilmast põhjustatud sügismasenduse, kui ka kõik külmetushaiguste pisikud :)

4-le

1 suurem kanafilee
1 punane sibul
3 küüslauguküünt
3 cm tükk värsket ingverit
1 punane tšillikaun
2 sl sojakastet
1 purk kookospiima
3 sl laimimahla
Serveerimiseks:
keedetud riisi

Lõika kanafilee kuubikuteks, peenesta sibul, küüslaugud, tšilli ja ingver. Kuumuta wokpannil õli ja prae kanafilee peaaegu küpseks, tõsta siis pannilt kaussi. Nüüd kuumuta pannil hakitud sibul, küüslauguküüned, tšilli ja ingver, lisa sojakaste, kookospiim ja paari minuti pärast ka wokitud kanafileed. Hauta mõni minut ja viimasena lisa laimimahl. Vajadusel maitsesta veel sojakastmega. Serveeri keedetud riisiga.

Katrini retseptid   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP