Tšilline kookose-kanakarri
Mõnus vürtsikas wokroog, mis aitab eemale peletada nii koledast ilmast põhjustatud sügismasenduse, kui ka kõik külmetushaiguste pisikud :)
4-le
1 suurem kanafilee
1 punane sibul
3 küüslauguküünt
3 cm tükk värsket ingverit
1 punane tšillikaun
2 sl sojakastet
1 purk kookospiima
3 sl laimimahla
Serveerimiseks:
keedetud riisi
Lõika kanafilee kuubikuteks, peenesta sibul, küüslaugud, tšilli ja ingver. Kuumuta wokpannil õli ja prae kanafilee peaaegu küpseks, tõsta siis pannilt kaussi. Nüüd kuumuta pannil hakitud sibul, küüslauguküüned, tšilli ja ingver, lisa sojakaste, kookospiim ja paari minuti pärast ka wokitud kanafileed. Hauta mõni minut ja viimasena lisa laimimahl. Vajadusel maitsesta veel sojakastmega. Serveeri keedetud riisiga.
4-le
1 suurem kanafilee
1 punane sibul
3 küüslauguküünt
3 cm tükk värsket ingverit
1 punane tšillikaun
2 sl sojakastet
1 purk kookospiima
3 sl laimimahla
Serveerimiseks:
keedetud riisi
Lõika kanafilee kuubikuteks, peenesta sibul, küüslaugud, tšilli ja ingver. Kuumuta wokpannil õli ja prae kanafilee peaaegu küpseks, tõsta siis pannilt kaussi. Nüüd kuumuta pannil hakitud sibul, küüslauguküüned, tšilli ja ingver, lisa sojakaste, kookospiim ja paari minuti pärast ka wokitud kanafileed. Hauta mõni minut ja viimasena lisa laimimahl. Vajadusel maitsesta veel sojakastmega. Serveeri keedetud riisiga.
1 comments:
Nii maitsev :)
Postita kommentaar