Mangokana
Väga huvitava vürtsikas-magusa maitsega kanaroog, mille teravust saab vähendada kui suurendada koore kogust ja panna mangokastet vähem. Meile vürtsikad toidud meeldivad ja lisasin juurde ka hakitud tšillipipart.
Retsepti leidsin 100 Rooga Linnuliharaamatust, kuid tegin mõned täiendused.
4-le
400 g kanafileed (kintsuliha sobib ka)
1 mangokonserv (420 g)
1 dl 10% rõõska koort
2-4 sl teravat mangokastet või tšillikastet
basiilikut
soola
õli
Lõika kanafileed väiksemateks tükkideks, pruunista pannil õlis ja tõsta siis kaussi. Püreesta mangokonserv ja kalla wokpannile, kuumuta ja lisa siis terav mangokaste ning rõõsk koor. Maitsesta kaste ja hauta 10 minutit, lisa pruunistatud kanafileed ja hauta veel 10 minutit. Juurde sobib pakkuda riisi või kuskussi.
Retsepti leidsin 100 Rooga Linnuliharaamatust, kuid tegin mõned täiendused.
4-le
400 g kanafileed (kintsuliha sobib ka)
1 mangokonserv (420 g)
1 dl 10% rõõska koort
2-4 sl teravat mangokastet või tšillikastet
basiilikut
soola
õli
Lõika kanafileed väiksemateks tükkideks, pruunista pannil õlis ja tõsta siis kaussi. Püreesta mangokonserv ja kalla wokpannile, kuumuta ja lisa siis terav mangokaste ning rõõsk koor. Maitsesta kaste ja hauta 10 minutit, lisa pruunistatud kanafileed ja hauta veel 10 minutit. Juurde sobib pakkuda riisi või kuskussi.
0 comments:
Postita kommentaar