Krõbedad šokolaadikommid
Selle retseptiga on minu blogis nüüd kokku 100 retsepti :))
Hästi lihtsalt valmivad, kuid väga mõnusad šokolaadised kommid. Suurtele magusasõpradele soovitan kommid kindlasti tumeda šokolaadiga valmistada ja natuke koorelikööri või konjakit maitseks lisada.
25 tk
100 g tumedat või piimašokolaadi
50 g võid
0,5 dl hakitud metsapähkleid
1,5-2 dl purustatud maisihelbeid
1 tl koorelikööri või konjakit
Sulata potis või, tõsta kõrvale ja lisa sinna sulama tükeldatud šokolaad. Maisihelbed purusta minilõikuriga, aga mitte päris jahuks, vaid väikesteks tükkideks. Lisa segule maisihelbed ja pähklid ning kooreliköör (selle võib vabalt ka lisamata jätta). Tõsta teelusika abil šokolaadisegu igasse kommivormi ja pane kommid külmkappi tahenema. Tunni aja pärast on kommid valmis ja võib maiustama hakata.
Hästi lihtsalt valmivad, kuid väga mõnusad šokolaadised kommid. Suurtele magusasõpradele soovitan kommid kindlasti tumeda šokolaadiga valmistada ja natuke koorelikööri või konjakit maitseks lisada.
25 tk
100 g tumedat või piimašokolaadi
50 g võid
0,5 dl hakitud metsapähkleid
1,5-2 dl purustatud maisihelbeid
1 tl koorelikööri või konjakit
Sulata potis või, tõsta kõrvale ja lisa sinna sulama tükeldatud šokolaad. Maisihelbed purusta minilõikuriga, aga mitte päris jahuks, vaid väikesteks tükkideks. Lisa segule maisihelbed ja pähklid ning kooreliköör (selle võib vabalt ka lisamata jätta). Tõsta teelusika abil šokolaadisegu igasse kommivormi ja pane kommid külmkappi tahenema. Tunni aja pärast on kommid valmis ja võib maiustama hakata.
2 comments:
Aitäh retsepti eest ! Väga maitsvad kommid tulid ja seisavad külmkapis mitu päeva.
Palun, palun! Ja rõõm kuulda, et maitsesid :))
Postita kommentaar