teisipäev, 4. august 2009

Toscana oasupp


Hästi mõnus, toitev ja kergelt vürtsikas supp.

1 spl õli
1 spl võid
1 sibul
2 porgandit
1 kartul
2 purki valgeid ube tomatikastmes
u. 1 l puljongit
1 loorberileht
veidi tüümiani
soola-pipart
4 viilu sinki
4 viilu suitsupeekonit
paar tilka Tabasco´t

Kuumuta potis õli ja või. Haki sibul ja kartul väikesteks tükkideks, riivi porgand ning pane need kõik potti. Küpseta umbes 10 minutit. Lisa ettevaatlikult puljong, konservoad, loorberileht ja tüümian. Keeda tasasel tulel kuni kartul ja porgand on pehmed. Võta loorberileht välja ja lisa supile hakitud sink. Tõsta supp pliidilt ja aseta kaas peale, et sink läbi kuumeneks. Sel ajal kuumuta pann ning prae suitsupeekon mõlemalt poolt krõbedaks, tükelda väiksemateks tükkideks ning vala koos rasvaga supile. Vajadusel maitsesta veel soola-pipraga ning lisa vürtsi Tabasco´ga. Kõrvale paku ciabatta´t.

2 comments:

Anonüümne

Wow! In the end I got a blog from where
I know how to really get helpful information regarding my study and knowledge.


Also visit my page - email marketing strategies

Anonüümne

I'll immediately clutch your rss as I can not in finding your email subscription link or newsletter service. Do you've any?
Please allow me recognise so that I may just subscribe.
Thanks.

Here is my homepage - creating email Templates

Katrini retseptid   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP