teisipäev, 11. august 2009

Kanafilee-sinihallitusjuustu rullid


Mina valmistasin neid fileerulle seekord perele õhtusöögiks, aga väga edukalt võib neid serveerida ka pidulikul puhul külmalaua suupistena.


2 rulli (jätkub 4-le)

2 suuremat kanafileed
soola ja pipart
100 g ürtidega toorjuustu või sulatatud juustu
50 g sinihallitusjuustu
peterselli
1 pk ehk u. 150 g viilutatud suitsupeekonit

Lõika kanafileedele lapikult tasku, kuid jäta nad ühest küljest terveks (nii saad ühest paksust kanafileest suure õhukese filee). Sega kokku toorjuust, riivitud sinihallitusjuust ja hakitud petersell. Maitsesta kanafilee mõlemalt poolt soola ja pipraga ning tõsta mõlema filee keskele juustusegu. Keera fileed rulli ja rullide ümber keera suitsupeekoni viilud. Vajadusel kinnita hambatikuga. Küpseta 200 kraadi juures u. 20 minutit. Täpset küpsemisaega on raske öelda, sest see oleneb filee paksusest. Oluline on siiski, et kanafileed ei küpsetataks liiga kaua, sest siis ei jää see mahlaseks vaid kuivab ära.

0 comments:

Katrini retseptid   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP