teisipäev, 11. august 2009

Sinihallitusjuustu-sarvesaiad


Neid maitsvaid sarvesaiu olen teinud siis kui on saabumas ootamatuid külalisi või kui tekib isu millegi hea ja soolase järgi. Retsept on hästi lihtne ja valmis küpsetised lihtsalt suurepärased. Soovitan neid serveerida soojalt. Kui kodus sinihallitusjuustu pole, võib neid muidugi ka tavalise juustuga teha või siis hoopis singi-juustu täidist proovida.


16 tk

4 dl jahu
2 dl riivitud juustu
2 tl küpsetuspulbrit
0,5 tl soola
50 g võid või margariini
2 dl 20% hapukoort
Täidis:
2 dl sinihallitusjuustu

Sega jahu küpsetuspulbri ja soolaga ning lisa riivitud juust. Lisa juurde või ning sega puruseks. Viimasena lisa juurde hapukoor ja sega kõik ühtlaseks tainapalliks. Jaga taigen 2-ks. Rulli üks taignapall ringikujuliseks ja lõika 8-ks sektoriks. Tõsta igale sektorile riivitud sinihallitusjuustu ning keera laiemast otsast alates rulli. Toimi samamoodi teise taignapalliga. Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga ning aseta sarvesaiad sinna peale. Soovi korral võid saiakesed lahtiklopitud munaga määrida. Küpseta 200 kraadises ahjus 10-15 minutit.

1 comments:

Külli

väga hea retsept. Tänud
'

Katrini retseptid   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP