esmaspäev, 3. august 2009

Lehttaigna-viineripirukad


Need pirukad on minu laste lemmikud ja õnneks on neid imelihtne valmistada. Tuleb lihtsalt paar tundi varem lehttaigen sügavkülmast sulama võtta ja lapsed poodi viinerite järgi saata.


500 g lehttainast
500 g viinereid

Rulli lehttaigen õhemaks ristküliku kujuliseks tükiks. Lõika viinerid pikkupidi pooleks, nii tulevad pirukad paraja suurusega ja lastel on neid parem süüa. Lõika lehttaignast viineri pikkused ruudud, keera taigen ümber viineri, nii et taignariba algaks ja lõppeks viineri lõikepoolel. Aseta kõik pirukad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Soovi korral võid pirukad munaga üle pintseldada. Küpseta ahjus 200 kraadi juures u. 5-7 minutit, kuni need on pealt ilusad kuldpruunid.

1 comments:

Anonüümne

Piruka isu tuli kohe! Peab proovima!

Katrini retseptid   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP