esmaspäev, 24. august 2009

Kuum tomatisupp parmesanilaastudega


Hästi tervislik ja väga maitsev püreesupp.

1 purk kooritud tomateid omas mahlas
5 tomatit
1 sibul
2 küüslauguküünt
1 porgand
1 l vett
SM puljongimaitseainet
1 spl adžikat (vm. teravat kastet)
3 spl maitsestamata toorjuustu
soola
musta pipart
parmesani juustu
basiilikut

Koori ning haki tomatid, riivi porgand, haki sibul väikesteks tükkideks ning purusta küüslauguküüned. Kuumuta vesi potis keemiseni ning lisa puljongimaitseaine, köögiviljad ja keeda 20 minutit. Sega juurde adžika ja toorjuust. Püreeri supp saumikseriga ja maitsesta soola-pipraga. Serveerimisel lisa supile parmesanilaastud ja basiilikuleht. Supi kõrvale ampsamiseks sobib väga hästi toorjuustu ja purustatud küüslauguga kaetud leivaviil.



0 comments:

Katrini retseptid   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP