esmaspäev, 3. august 2009

Kukseene-kartuli ahjuroog


Hästi kerge ja kiirelt valmiv söök, eriti kui oled kartulid varem valmis keetnud. Maitsestamiseks kasutasin lihtsalt soola ja pipart, et välja tuua kukeseente ja värskete kartulite ehedat maitset.


300 g kukeseeni
5 suuremat keedetud kartulit
2 väiksemat porgandit
1 sibul
2 dl 10% rõõska koort
soola
pipart
1 dl riivjuustu
(natuke riivitud Parmesani)
natuke võid ja õli

Puhasta kukeseened ja lõika väiksemateks tükkideks. Haki sibul ja prae pannil või-õli segus, lisa kukseened ja prae kuni eraldub vedelik, maitsesta soola ja pipraga. Tõsta pann tulelt. Lõika keedetud kartulid ja porgandid viiludeks ning kalla pannile seente juurde, sega õrnalt ja vala seene-kartulisegu võitatud ahjuvormi. Raputa üle riivjuustuga ja kalla peale rõõsk koor. Küpseta 200 kraadises ahjus u. 20 minutit.

0 comments:

Katrini retseptid   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP