Sametine oasupp
Ilusa tumeoranži värviga tervislik ja maitsev püreesupp.
6-le
1 sl oliivõli
1 sibul
1 porgand
1 kartul
1 prk valgeid ube tomatikastmes
1 purk valgeid ube tšillikastmes
2 dl tomatipüreed
4-5 dl aedviljapuljongit
1 loorberileht
soola
pipart
Peale:
hapukoort
krõbedaid peekoniviile
Tükelda kartul, porgand ja sibul. Kuumuta potis oliivõli ja prae neid aeg-ajalt segades paar minutit. Lisa oakonservid, tomatipüree, kuum puljong ja loorberileht. Keeda vaiksel tulel kaane all, kuni porgand ja kartul on pehmenenud. Eemalda loorberileht, püreesta supp saumikseriga ja vajadusel lisa veel puljongit või kuuma vett ning soola-pipart. Supile võib hapukoorega ilusad triibud peale teha ja krõbedaid peekoniviile lisada.
6-le
1 sl oliivõli
1 sibul
1 porgand
1 kartul
1 prk valgeid ube tomatikastmes
1 purk valgeid ube tšillikastmes
2 dl tomatipüreed
4-5 dl aedviljapuljongit
1 loorberileht
soola
pipart
Peale:
hapukoort
krõbedaid peekoniviile
Tükelda kartul, porgand ja sibul. Kuumuta potis oliivõli ja prae neid aeg-ajalt segades paar minutit. Lisa oakonservid, tomatipüree, kuum puljong ja loorberileht. Keeda vaiksel tulel kaane all, kuni porgand ja kartul on pehmenenud. Eemalda loorberileht, püreesta supp saumikseriga ja vajadusel lisa veel puljongit või kuuma vett ning soola-pipart. Supile võib hapukoorega ilusad triibud peale teha ja krõbedaid peekoniviile lisada.
2 comments:
Küll Teil on ikka hea toidublogi ja kui palju huvitavaid ja häid toite iga päev teete. Jõudu edaspidiseks !
Tänud kiituse eest :))
Postita kommentaar