reede, 22. jaanuar 2010

Sametine oasupp


Ilusa tumeoranži värviga tervislik ja maitsev püreesupp.

6-le

1 sl oliivõli
1 sibul
1 porgand
1 kartul
1 prk valgeid ube tomatikastmes
1 purk valgeid ube tšillikastmes
2 dl tomatipüreed
4-5 dl aedviljapuljongit
1 loorberileht
soola
pipart
Peale:
hapukoort
krõbedaid peekoniviile

Tükelda kartul, porgand ja sibul. Kuumuta potis oliivõli ja prae neid aeg-ajalt segades paar minutit. Lisa oakonservid, tomatipüree, kuum puljong ja loorberileht. Keeda vaiksel tulel kaane all, kuni porgand ja kartul on pehmenenud. Eemalda loorberileht, püreesta supp saumikseriga ja vajadusel lisa veel puljongit või kuuma vett ning soola-pipart. Supile võib hapukoorega ilusad triibud peale teha ja krõbedaid peekoniviile lisada.

2 comments:

Anonüümne

Küll Teil on ikka hea toidublogi ja kui palju huvitavaid ja häid toite iga päev teete. Jõudu edaspidiseks !

Katrin

Tänud kiituse eest :))

Katrini retseptid   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP