neljapäev, 7. jaanuar 2010

Juustukattega kanafileed


Tervisliku kanafilee teeb mahlaseks ja hõrguks sinepine juustukate. Kasutasin siin nii tavalist juustu kui ka intensiivsema maitsega Parmesani. Huvitava maitse annaks kindlasti ka sinihallitusjuust, sel juhul tuleks sinep  lisamata jätta.

4-le

2 (maitsestatud) kanafileed
0,5 dl juustu
0,5 dl Parmesani juustu
2 sl Merevaigu sulajuustu
1 sl Inglise sinepit

Lõika kanafileed pikuti pooleks, nii et saad 4 enam-vähem ühesuurust tükki. Sega juustud sinepiga. Aseta kanafileed ahjuvormi ja tõsta igale peale juustusegu. Küpseta 200 kraadises ahjus 15-20 minutit. Küpsemisaeg sõltub fileede paksusest, oluline on liha mitte tooreks jätta, aga vältida tuleks ka üleküpsemist. Juurde sobib pakkuda värsket salatit.

1 comments:

Anonüümne

Meie peres tehakse kanafileed edaspidi selle retsepti järgi. Väga maitsev!

Katrini retseptid   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP