reede, 15. jaanuar 2010

Kakao-tordipõhi




4 muna
1,5 dl suhkrut
1 dl nisujahu
1 dl kartulitärklist
1,5 tl küpsetuspulbrit
3 sl kakaopulbrit

Vahusta munad suhkruga heledaks vahuks. Sega kuivained omavahel ning sõelu siis munavahu hulka. Sega õrnalt taignaks. Vala taigen 24-26 cm läbimõõduga lahtikäivasse koogivormi või suurele küpsetusplaadile (soovitav on kasutada ka küpsetuspaberit). Koogivormis tordipõhja küpseta 200 kraadi juures 12-14 minutit. Tordipõhi on küps kui ääred on vormi seina küljest lahti ja koogi keskele torgatud puutikk puhtaks jääb. Lase biskviitpõhjal vormis veidi jahtuda, eemalda vorm ja jahuta lõplikult restil. Küpsetusplaadil on tordipõhja küpsemisaeg lühem - 5-7 minutit. Valmis küpsetis kalluta tagurpidi puhtale küpsetuspaberile ja eemalda põhjalt küpsetuspaber. Tõsta koos puhta küpsetuspaberiga restile jahtuma.

0 comments:

Katrini retseptid   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP