Guacamole
Tunnistan, et mina tegin avokaadoga tutvust alles eelmisel aastal ja see hakkas mulle kohe maitsema! Ja praegu on väga õige aeg avokaadost kõiksugu maitsvaid suupisteid teha, sest esiteks on nad müügil päris soodsa hinnaga ja teiseks on nad praegu täiesti küpsed. Avokaadod on küll väga toitvad ja ega neid korraga palju süüa ei jõua, aga see eest on tegemist ülikasuliku viljaga mis sisaldab rohkelt küllastamata rasvhappeid ja antioksüdante, on vähese süsivesikutesisaldusega ning kolesteroolivaba!
2-le
1 avokaado
natukene sidrunimahla
1 väiksem küüslauguküüs
paar tera soola
Pese avokaado, lõika pikuti pooleks ja eemalda kivi. Uurista lusikaga viljaliha taldrikule ning peenesta kahvliga väiksemateks tükkideks. Pigista peale sidrunimahla. Sidrunimahlaga üle pingutada ei tasu, piisab umbes 1/8 sidrunist. Purusta küüslauguküüs, lisa avokaadole. Maitsesta segu kergelt soolaga. Serveeri nachodega. Guacamolet pakutakse kohe pärast valmistamist, et avokaado ei kaotaks oma ilusat rohelist värvi.
2-le
1 avokaado
natukene sidrunimahla
1 väiksem küüslauguküüs
paar tera soola
Pese avokaado, lõika pikuti pooleks ja eemalda kivi. Uurista lusikaga viljaliha taldrikule ning peenesta kahvliga väiksemateks tükkideks. Pigista peale sidrunimahla. Sidrunimahlaga üle pingutada ei tasu, piisab umbes 1/8 sidrunist. Purusta küüslauguküüs, lisa avokaadole. Maitsesta segu kergelt soolaga. Serveeri nachodega. Guacamolet pakutakse kohe pärast valmistamist, et avokaado ei kaotaks oma ilusat rohelist värvi.
0 comments:
Postita kommentaar