neljapäev, 21. jaanuar 2010

Kiire kanapilaff


Nagu nimigi ütleb, valmib see roog tõesti kiirelt. Samal ajal kui kanafileed, sibulat ja porgandit lõikad, saad riisi keema panna ja pärast jääb üle ainult kõik komponendid kokku segada ja paarkümmend minutit koos hautada lasta.

4-le

2,5 dl pudruriisi
1 sl võid
5 dl vett
soola
300 g kanafileed
õli
1 porgand
1 punane sibul
2 dl tomatipüreed
u. 5 dl puljongit
soola, pipart

Sulata potis või, kalla juurde riis ja sega paar minutit. Vala juurde keev vesi, veidi soola ja keeda riis pehmeks. Vajadusel lisa vett.
Lõika sibul väikesteks kuubikuteks, riivi porgand jämedama riiviga ning tükelda kanafileed. Kuumuta potis õli, pruunista kanafileed ja lisa juurde sibul ning porgand. Vala hulka tomatipüree ja pipar. Kuumuta veidi ning tõsta juurde riis. Kalla peale puljong ja hauta aeg-ajalt segades kuni pilaff on valmis (15 minutit).

0 comments:

Katrini retseptid   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP