reede, 18. juuni 2010

Hele biskviittordipõhi

Kasutan tortide tegemiseks tavaliselt kas heledat biskviitpõhja või siis kakao-tordipõhja , mille retsept juba varasemast siin olemas on. Et tordi valmistamine kiiremini läheks, võib biskviitpõhja eelmisel päeval valmis küpsetada ja jahtunult toidukilesse pakkida.

4 muna
2 dl suhkrut
2 dl nisujahu
1 tl küpsetuspulbrit

Vahusta köögikombainis munad suhkruga kohevaks vahuks ( u. 4-5 minutit), sega jahu küpsetuspulbriga ja sõelu munavahu hulka, vahusta madalal kiirusel veel u. 1-2 minutit. Vala tainas küpsetuspaberiga kaetud 24-26 cm lahtikäivasse koogivormi või 26 x 40 cm küpsetusvormi ja küpseta 175 kraadi juures 20 minutit.Kui biskviidi sisse torgatud tikk jääb puhtaks, on tordipõhi valmis.

2 comments:

Anonüümne

Kui paks see põhi jääb? Mitu sentimeetrit umbes?

triinu linnu
Autor on selle kommentaari eemaldanud.

Katrini retseptid   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP