laupäev, 12. juuni 2010

Juustutäidisega hakkliharullid jogurti-laimikastmega



Mozzarella ja sinihallitusjuustuga täidetud hakkliharullide juurde sobib küüslauguga maitsestatud jogurti-laimikaste suurepäraselt. Lisandiks valimistasin kerge salati kurgist-tomatist-lehtsalatist.




Hakkliharullid:
800 g segahakkliha
4 sl hapukoort
4 tl hakklihamaitseainet
jahvatatud musta pipart
100 g mozzarellat
100 g sinihallitusjuustu
õli
Jogurti-laimikaste:
4-5 dl maitsestamata jogurtit
1 laimi riivitud koor
2 küüslauguküünt
1 sl hakitud basiilikut
soola, pipart

Sega hakkliha hapukoore ja maitseainetega. Vormi toidukilele 10 õhukest neljakandilist pätsi. Lõika mozzarella ja sinihallitusjuust väiksemateks tükkideks. Aseta igale hakklihapätsile juustutükid ja vormi piklikeks rullideks. Ühenduskohad sulge hoolikalt, muidu võib täidis sealt küpsemise ajal välja valguda.
Määri pealt kergelt õliga ja küpseta 200 kraadises ahjus 15-20 minutit.
Kastme jaoks lisa jogurtile riivitud laimi koor, purustatud küüslauguküüned, hakitud basiilik ja maitsesta soola-pipraga.

0 comments:

Katrini retseptid   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP