Itaaliapärane singi-juustupirukas
Krõbeda kartulitaignast põhjaga rikkaliku kattega singi-juustupirukas. Enne serveerimist soovitan pirukale maitseks ja kaunistuseks värskeid basiilikulehti lisada.
Põhi:
1 dl kartulihelbeid
2 dl nisujahu
0,5 tl küpsetuspulbrit
100 g võid
1 dl külma vett
soola
Täidis:
100 g singikuubikuid (Nõo pitsakate)
50 g sinihallitusjuustu
50 g fetajuustu
10 kirsstomatit
2 muna
2 dl kohvikoort
soola, pipart
basiilikulehti
Sega omavahel kuivained, lisa väikeste tükkidena külm või, sega ühtlaseks puruks ja lisa siis külm vesi. Määri 26 cm pirukavorm võiga või kata küpsetuspaberiga. Suru taigen vormi ja aseta 30 minutiks külmkappi.
Kuumuta ahi 200 kraadini ja eelküpseta pirukapõhja 10 minutit.
Puista singikuubikud pirukapõhjale, riivi peale sinihallitusjuust. Poolita tomatid ja lao pirukale, lisa ka väikeste tükkidena fetajuust. Klopi munad, lisa kohvikoor ja veidi soola-pipart. Vala pirukale ja küpseta 20 minutit.
Põhi:
1 dl kartulihelbeid
2 dl nisujahu
0,5 tl küpsetuspulbrit
100 g võid
1 dl külma vett
soola
Täidis:
100 g singikuubikuid (Nõo pitsakate)
50 g sinihallitusjuustu
50 g fetajuustu
10 kirsstomatit
2 muna
2 dl kohvikoort
soola, pipart
basiilikulehti
Sega omavahel kuivained, lisa väikeste tükkidena külm või, sega ühtlaseks puruks ja lisa siis külm vesi. Määri 26 cm pirukavorm võiga või kata küpsetuspaberiga. Suru taigen vormi ja aseta 30 minutiks külmkappi.
Kuumuta ahi 200 kraadini ja eelküpseta pirukapõhja 10 minutit.
Puista singikuubikud pirukapõhjale, riivi peale sinihallitusjuust. Poolita tomatid ja lao pirukale, lisa ka väikeste tükkidena fetajuust. Klopi munad, lisa kohvikoor ja veidi soola-pipart. Vala pirukale ja küpseta 20 minutit.
0 comments:
Postita kommentaar