esmaspäev, 28. september 2009

Tatrapuder


Tatrapudru retsepti lisan ma siia eelkõige enda pärast. Nimelt ununeb mul alati ära, et kui palju peaks tatart ja kui palju vett panema. Õnneks on retsept üleval ka Nami-Nami retseptikogus ja sealt pärinebki alljärgnev juhis:

2-3-le

2 dl tatratangu
1 spl võid
5 dl keeva vett
soola
Serveerimiseks:
võid
külma piima

Sulata potis või ja kuumuta selles tatratangu u. 3-4 minutit. Nüüd lisa keev vesi (NB! Ole ettevaatlik kuuma auruga!)ja sool. Keera tuli vaiksemaks ja hauta kaanega kaetult u. 20 minutit. Serveerimisel lisa pudrule võisilm ja joo kõrvale piima või paku hoopis praelisandina ja toorsalatiga.

0 comments:

Katrini retseptid   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP