kolmapäev, 11. november 2009

Šokolaadi-mandlitrühvlid


Suussulavad mandlimaitselised trühvlid on valmistatud ehtsast tumedast šokolaadist, jahvatatud mandlitest ning maitsestatud konjakiga.

25 tk

175 g tumedat šokolaadi
50 g jahvatatud mandleid
50 g võid
2 spl konjakit
2 spl tuhksuhkrut

Sulata paksupõhjalises potis või ning šokolaad ning sega kuni šokolaad on sulanud. Tõsta pliidilt, lisa jahvatatud mandlid ja tuhksuhkur ning maitsesta konjakiga. Aseta trühvlisegu külmkappi tahenema ning vormi siis kommideks. Trühvleid võid veeretada ka riivitud šokolaadis või mandlijahus. Kui pärast maiustamist trühvleid järgi jääb, siis säilita neid külmkapis.

0 comments:

Katrini retseptid   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP