esmaspäev, 23. november 2009

Miniröstsaiad krabi-mangokreemiga


Viimasel ajal on meil peaaegu et igal nädalavahetusel mingi pidu või sünnipäev olnud ja olen oma külalisi mitmete uute retseptide järgi valmistatud suupistetega üllatanud. See retsept sündis tegelikult juhuslikult ja kõigest pool tundi enne külaliste saabumist. Kergelt teravamaitseline mangokaste täiendab väga hästi krabimaitset ja sinepiseemnetega mahe inglise sinep annab täidisekreemile ilusa värvi.

24 tk

24 miniröstsaia
1 pk krabipulki
2 keedetud muna
1 spl Inglise sinepit
soola
0,5 - 1 dl mangotšatnit vm. teravat mangokastet

Purusta krabipulgad ja keedetud munad minilõikuris, lisa sinep ja nii palju mangokastet, et tekiks kreemjas segu. Maitsesta vajadusel soolaga. Aseta röstsaiad serveerimisalusele ja täida tordipritsi abil kreemiga.

2 comments:

Anonüümne

Kas sai tuleb ennem röstida ja kust saab seda mangokastet?

Katrin

Miniröstsaiu saab osta nt. Selverist, aga kui tavalist saia kasutad, siis soovitan enne ahjus krõbedaks röstida. Mangokastet leiab vast mõnest hea valikuga toidupoest, idamaiste toiduainete riiulilt, vt. http://santamaria.ee/sortiment/india/chutneyd/?article_id=218 (see peaks ka sobima.

Katrini retseptid   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP