Sinepine veisestrooganov pennega
Mõnus poole tunniga valmiv pastaroog veiseliha ja šampinjonidega.
4- le
250 g pennet
290 g veisestrooganovi
1 sl jahu
soola, pipart
1 sl võid
1 sl õli
200 g šampinjone
1 hakitud punane sibul
1 sl jahu
3 dl veisepuljongit
2-3 sl Felix´i inglise sinepit
1 sl tomatipüreed või ketšupit
3 sl hapukoort
soola, pipart
hakitud värsket või kuivatatud peterselli
Pane pasta keema. Maitsesta liha soola ja pipraga ning puista üle jahuga. Kuumuta pannil pool või ja õli kogusest ning pruunista liha mitmes jaos. Tõsta liha eraldi kaussi ning prae pannil viilutatud seened. Tõsta ka seened pannilt liha juurde. Vala pannile ülejäänud õli ja või ning prae selles mõni minut hakitud sibulat. Puista peale jahu, kuumuta läbi ja lisa vähehaaval puljong. Lase 5 minutit keeda ning pane juurde sinep, tomatipüree, hapukoor ja maitseained. Hauta umbes minut, tõsta siis hulka liha ja seened. Hauta koos veel 10 minutit, selle ajaga peaks ka liha mõnusalt pehme olema. Nõruta penne, sega kastmega ning serveeri.
4- le
250 g pennet
290 g veisestrooganovi
1 sl jahu
soola, pipart
1 sl võid
1 sl õli
200 g šampinjone
1 hakitud punane sibul
1 sl jahu
3 dl veisepuljongit
2-3 sl Felix´i inglise sinepit
1 sl tomatipüreed või ketšupit
3 sl hapukoort
soola, pipart
hakitud värsket või kuivatatud peterselli
Pane pasta keema. Maitsesta liha soola ja pipraga ning puista üle jahuga. Kuumuta pannil pool või ja õli kogusest ning pruunista liha mitmes jaos. Tõsta liha eraldi kaussi ning prae pannil viilutatud seened. Tõsta ka seened pannilt liha juurde. Vala pannile ülejäänud õli ja või ning prae selles mõni minut hakitud sibulat. Puista peale jahu, kuumuta läbi ja lisa vähehaaval puljong. Lase 5 minutit keeda ning pane juurde sinep, tomatipüree, hapukoor ja maitseained. Hauta umbes minut, tõsta siis hulka liha ja seened. Hauta koos veel 10 minutit, selle ajaga peaks ka liha mõnusalt pehme olema. Nõruta penne, sega kastmega ning serveeri.
0 comments:
Postita kommentaar