kolmapäev, 10. veebruar 2010

Kanasalat sinihallitusjuustu ja õunaga

Selles salatis kohtuvad omavahel marineeritud kanafilee, õun ja sinihallitusjuust mis on serveeritud värskel lehtsalatil.

4-le

100 g sinihallitusjuustu
1 suurem kanafilee
1 Golden õun
1 pott lehtsalatit või jääsalatit
Kana marineerimiseks:
2 sl magusat tšillikastet
1 sl sidrunist pigistatud mahla
soola
Kaste:
2 dl 10% hapukoort või maitsestamata jogurtit
3-4 sl magusat tšillikastet
soola

Sega kokku marinaadiained, tükelda broilerifilee ribadeks ja aseta umbes tunnikeseks marinaadi. Kuumuta pannil õli ja prae kanafilee küpseks. Lase jahtuda.
Rebi salatilehed väiksemateks tükkideks ja aseta suurele serveerimisalusele. Tükelda õun ribadeks ja tõsta salatile, pudenda juurde sinihallitusjuust ja viimaks lisa broilerifilee ribad.
Kastme jaoks sega tšillikaste hapukoorega ning maitsesta soolaga. Pane eraldi kausikeses salati kõrvale.
Kutsu sõbrad külla ja paku salati juurde Proseccot või valget veini :)

0 comments:

Katrini retseptid   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP