esmaspäev, 8. veebruar 2010

Mehhiko supp

Tervislik ja kergelt vürtsikas Mehhikopärane kana-tomatisupp. Kes pole eriline tšillisõber, võib selle asemel hoopis paprikat kasutada. Muide, see supp sobib hästi tervist turgutama, kui eelmisel õhtul pidutsemisega liialdatud, sest sisaldab hulgaliselt kasulikke komponente ainevahetuse taastamiseks.

4-le

2 sl oliivõli
1 hakitud punane sibul
4 purustatud küüslauguküünt
0,5-1 punane tšillikaun
1 purk (400 g) purustatud tomateid
1 l kanapuljongit
2 kanafileed
1 purk punaseid konservube
1 laimi mahl
soola, pipart
Serveerimiseks:
hakitud punast sibulat
hakitud tšillipipart
laimisektoreid
nachosid

Kuumuta potis õli, lisa sibul ja küüslauk ning küpseta segades 5 minutit. Lisa juurde hakitud tšilli, tomatikonserv ja kanapuljong. Püreesta saumikseriga.
Lase supil keema minna. Lisa viilutatud kanafilee ja konservoad ning kuumuta 10 minutit. Lisa laimimahl ning viimistle maitse soola ja pipraga.
Serveerimisel paku eraldi kausikestes juurde hakitud punast sibulat, tšillit, laimisektoreid ning nachosid.

0 comments:

Katrini retseptid   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP