Lehttaigna-seenerullid
Pidasin eelmisel nädalavahetusel oma sünnipäeva ja et oli põhjust taas oma külalisi hea ja paremaga üllatada, siis tegin seekord hästi palju erinevaid suupisteid. Lehttaigna-seenerullid maitsesid väga head, kuid nagu lehttaigna-küpsetistega ikka, tuleks need kindlasti valmistada samal päeval kui serveerite.
1 pk pärmi-lehttainast (või lehttainast)
0,5 l soolaseeni
100 g Merevaigu sulajuustu
100 g singikuubikuid (Nõo pitsakate on väga hea)
100 g riivitud juustu
Haki soolaseened väiksemateks tükkideks. Rulli lehttainas ristküliku-kujuliseks ja määri peale Merevaigu sulajuust. Puista taignale teised komponendid ja keera pikemast küljest rulli. Kui tahad väiksemaid seenerulle, siis lõika taigen keskelt pooleks ja tee 2 rulli. Lao rullid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 200 kraadises ahjus 10-15 minutit.
1 pk pärmi-lehttainast (või lehttainast)
0,5 l soolaseeni
100 g Merevaigu sulajuustu
100 g singikuubikuid (Nõo pitsakate on väga hea)
100 g riivitud juustu
Haki soolaseened väiksemateks tükkideks. Rulli lehttainas ristküliku-kujuliseks ja määri peale Merevaigu sulajuust. Puista taignale teised komponendid ja keera pikemast küljest rulli. Kui tahad väiksemaid seenerulle, siis lõika taigen keskelt pooleks ja tee 2 rulli. Lao rullid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 200 kraadises ahjus 10-15 minutit.
0 comments:
Postita kommentaar