pühapäev, 4. oktoober 2009

Tortillatšipsid jalopenodipiga


Mõnus terav tex-mex suupiste. Kui varasemad kokkupuuted jalopeno ja tšillipipraga puuduvad, siis võiks neid vähem lisada või tšilli üldse panemata jätta. Meile teravad maitsed meeldivad ning purk marineeritud jalopenoviiludega on kogu aeg külmkapis ja kasutusel.

4-le

2 tortillat
soola
jahvatatud tšillipipart
2 dl maitsestamata jogurtit
1 spl hakitud marineeritud jalopenot
2 spl hakitud värsket kurki
soola

Lõika tortillad väiksemateks tükkideks, raputa peale pisut soola ja tšillipipart ning küpseta 200 kraadises ahjus 3-4 minutit. Dipikastme jaoks sega maitsestamata jogurt hakitud jalopeno ja värske kurgiga ning maitsesta soolaga.

0 comments:

Katrini retseptid   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP