kolmapäev, 7. oktoober 2009

Kanapilaff ahjupotis


Maitsva kanapilaffi valmistamine on kiire ja lihtne, sest roog valmib ahjus ise.  Hea on siin pilafis kasutada just maitsestatud või marinaadis kanakoibi, siis nõuavad ettevalmistused veelgi vähem aega.

6-le

6 punases marinaadis broilerikoiba
1 porgand
1 sibul
4 dl pudruriisi
8 dl kanapuljongit
1 tl paprikapulbrit
1 dl tomatipüreed või ketšupit
soola
pipart

Tükelda porgand ja sibul ning kui viitsimist on, siis võiks need pannil läbi praadida, sest nii omandavad köögiviljad parema maitse. Puista riis ahjupotti, lisa kuum puljong, sibul, porgand, paprikapulber, tomatipüree ja sega kõik läbi. Peale aseta kanakoivad ja kata pott kaanega. Küpseta 200 kraadises ahjus u. 40 minutit, ehk kuni riis on valmis. Vajadusel maitsesta veel soola ja pipraga.

3 comments:

Anonüümne

Ma tegin seda kohe eile õhtul järele. Väga maitsev! Minu silmis ka suur pluss see, et toit valmistab end peaaegu ise. Väga lihtne teha viriseva imiku kõrvalt :)

Enely

Katrin

Tere Enely!
Rõõm kuulda, et kanapilaff meeldis. Loodan, et leidsid siit blogist ka teisi huvitavaid retsepte :)

Anonüümne

Väga maitsev, ainult et...küpses poole kauem!

Meri

Katrini retseptid   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP