Juustuküpsised
Kiirelt valmivad krõbedad juustuküpsised valmivad vaid kolmest komponendist, seega on need ideaalsed suupisted ootamatute külaliste kostitamiseks. Retsept pärineb Nami-Namist.
1 plaaditäis
75 g võid
100 g jahu
100 g riivjuustu
veidi vett
soola
paprikapulbrit
Sega või, jahu, riivjuust, sool ja paprikapulber taignaks ning lisa vajadusel natuke vett, et tekiks rullitav taignapall. Pane taigen veidikesesks külmkappi, rulli siis jahusel laual õhukeseks ning lõika välja küpsised. Küpseta 200 kraadi juures 4-5 minutit ja jälgi, et küpsised ei pruunistuks, sest siis muutub juust kibedaks.
1 plaaditäis
75 g võid
100 g jahu
100 g riivjuustu
veidi vett
soola
paprikapulbrit
Sega või, jahu, riivjuust, sool ja paprikapulber taignaks ning lisa vajadusel natuke vett, et tekiks rullitav taignapall. Pane taigen veidikesesks külmkappi, rulli siis jahusel laual õhukeseks ning lõika välja küpsised. Küpseta 200 kraadi juures 4-5 minutit ja jälgi, et küpsised ei pruunistuks, sest siis muutub juust kibedaks.
5 comments:
Kas vöi tuleb eelnevalt ka sulatada? vöi käib sinna lihtsalt pehme massina?
Tere, Katrin! Suur tänu imeliste retseptide eest. Olen saanud Teie torte tihti, kui olen olnud tutre juures kulas. siin kaugel olles saan neid näha vaid arvuti teel ja olen mitmeid retsepte ka soomlastele opetanud ja oma käsitööringi naistele kohvi korvale valmistanud. AITÄHH!!!
Meie pere lemmikud :)
Tere! Palju soola tuleb lisada selle koguse kohta?
4-5 min jääb ikka natuke väheks. Mingit krõbedust selle aja ei teki. Jäävad sellised pehmed küpsised.
Postita kommentaar