Maapähklivõiküpsised valge šokolaadiga
Tõeliselt maitsvad maheda maapähklimaitsega pehmed küpsised, mille sees on peidus magus valge šokolaad. Ma tean küll, et maapähklivõi pole vist kuigi vabalt saadaolev kaup, aga kui teil õnnestub seda kuskilt leida, siis soovitan kindlasti neid küpsiseid teha.
40-50 tk
5,5 dl nisujahu
2 dl suhkrut
1 tl vanillsuhkrut
1 sl küpsetuspulbrit
0,5 tl soola
0,5-1 dl tükeldatud valget šokolaadi
2 dl maapähklivõid
2 muna
2 dl piima
1 dl õli
Sega omavahel jahu, suhkur, küpsetuspulber, sool, vanillsuhkur ja šokolaaditükid.. Teises kausis vahusta omavahel maapähklivõi, munad, piim ja õli ühtlaseks seguks. Vala juurde kuivained ja sega kergelt läbi.
Kata küpsetusplaat küpsetuspaberiga. Veereta käte abil taignast pallikesed ja pane küpsetuspaberile. Küpseta 180 kraadises ahjus 10-15 minutit, kuni küpsised on ilusa kuldse jumega.
40-50 tk
5,5 dl nisujahu
2 dl suhkrut
1 tl vanillsuhkrut
1 sl küpsetuspulbrit
0,5 tl soola
0,5-1 dl tükeldatud valget šokolaadi
2 dl maapähklivõid
2 muna
2 dl piima
1 dl õli
Sega omavahel jahu, suhkur, küpsetuspulber, sool, vanillsuhkur ja šokolaaditükid.. Teises kausis vahusta omavahel maapähklivõi, munad, piim ja õli ühtlaseks seguks. Vala juurde kuivained ja sega kergelt läbi.
Kata küpsetusplaat küpsetuspaberiga. Veereta käte abil taignast pallikesed ja pane küpsetuspaberile. Küpseta 180 kraadises ahjus 10-15 minutit, kuni küpsised on ilusa kuldse jumega.
0 comments:
Postita kommentaar