pühapäev, 16. mai 2010

Idamaised kanafileevardad

Nädalavahetusel olid nii ilusad ilmad ja loomulikult tekkis kohe mõte aias grillida. Tavaliselt oleme ostnud poest grill-liha (eriti head on Jaani Lihapoe omad), aga seekord tegin üle pika aja ise.  Lihtne ja kiirelt valmiv marinaad annab kanafileele mahlasust ja on kergelt vürtsikas. Marineerida võiks vähemalt 4-6 tundi, siis on kanaliha piisavalt maitsestunud.

4-le

6 broilerifileed (või kintsuliha)
1 sl õli
1 laimi koor ja mahl
3 küüslauguküünt
2 sl magusat tšillikastet
2 sl Teriyaki kastet (või sojakastet)

Sega omavahel õli, laimimahl, riivitud laimikoor, purustatud küüslauguküüned, magus tšillikaste ja teryaki kaste. Tükelda kanafileed väiksemateks tükkideks ja sega marinaadiga. Pane marinaadis kana kaanega karpi või kilekotti ja aseta külmkappi vähemalt 4 tunniks. Grilli ja paku kõrvale värsket salatit :)

0 comments:

Katrini retseptid   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP