Tai lõhekarri
Taas üks superhea aasia köögi retsept. Kuna karripastad on erineva vürtsikusega, siis tuleks seda algul pigem vähem lisada ja hiljem soovi korral juurde panna. Lõhetükid lisa kindlasti viimasena, sest kala küpseb väga kiiresti ja kaotab pikal hautamisel oma maitse ja välimuse.
4-le
2 sl võid
200 g külmutatud rohelisi ube
soola
1 sl õli
0,5-1 sl punast karripastat
1 punane sibul
400 ml kookospiima
1 dl vett
300 g lõhefileed
austrikastet
sojakastet
munanuudleid
Sulata pannil või ja prae kiirelt oakaunad. Maitsesta soolaga.
Kuumuta wokpannil õli. Lisa karripasta ja sibul, prae paar minutit. Lisa juurde kookospiim ja vesi ning lase keema. Lisa oad ja eelnevalt valmiskeedetud munanuudlid. Viimasena lisa lõhekuubikud ning maitsesta austrikastme ning sojakastmega.
4-le
2 sl võid
200 g külmutatud rohelisi ube
soola
1 sl õli
0,5-1 sl punast karripastat
1 punane sibul
400 ml kookospiima
1 dl vett
300 g lõhefileed
austrikastet
sojakastet
munanuudleid
Sulata pannil või ja prae kiirelt oakaunad. Maitsesta soolaga.
Kuumuta wokpannil õli. Lisa karripasta ja sibul, prae paar minutit. Lisa juurde kookospiim ja vesi ning lase keema. Lisa oad ja eelnevalt valmiskeedetud munanuudlid. Viimasena lisa lõhekuubikud ning maitsesta austrikastme ning sojakastmega.
0 comments:
Postita kommentaar