Mehhiko riis
Leidsin internetis kolades ühe huvitava retsepti riisi valmistamiseks ja järgi proovides osutus see väga maitsvaks. Nii et kui kartulid, pastatooted ja tavaline riis praelisandina juba järgi proovitud, siis soovitan seda retsepti katsetada.
4-le
1 sl õli
1 punane sibul
3 küüslauguküünt
2,5 dl aurutatud (või tavalist pikateralist) riisi
2,5 dl vett
1 purk purustatud tomateid
soola
tšillipulbrit (soovi korral)
Kuumuta paksupõhjalisel pannil õli, lisa hakitud sibul ja küüslauguküüned ning prae paar minutit. Lisa juurde riis, kuumuta segades, kalla pannile tomatikonserv ja kuum vesi. Kata pann kaanega ja hauta madalal kuumusel aeg-ajalt segades kuni riis on valmis, vajadusel lisa kuuma vett. Maitsesta soolaga ning soovi korral ka tšillipulbriga.
4-le
1 sl õli
1 punane sibul
3 küüslauguküünt
2,5 dl aurutatud (või tavalist pikateralist) riisi
2,5 dl vett
1 purk purustatud tomateid
soola
tšillipulbrit (soovi korral)
Kuumuta paksupõhjalisel pannil õli, lisa hakitud sibul ja küüslauguküüned ning prae paar minutit. Lisa juurde riis, kuumuta segades, kalla pannile tomatikonserv ja kuum vesi. Kata pann kaanega ja hauta madalal kuumusel aeg-ajalt segades kuni riis on valmis, vajadusel lisa kuuma vett. Maitsesta soolaga ning soovi korral ka tšillipulbriga.
0 comments:
Postita kommentaar