Ananassi-kohupiimakook
Rõõmsavärviline ja ülimaitsev kohupiimakook ananassitükkide ja hapukate punaste sõstardega.
Taigen:
100 g võid
1,5 dl suhkrut
1 muna
3 dl jahu
0,5 tl küpsetuspulbrit
soola
Täidis:
1 väike ananassikonserv (227 g)
300 g vaniljekohupiimapastat
100 g 20% hapukoort
1 dl kompotivedelikku
3 muna
2 sl suhkrut
punaseid sõstraid
Vahusta toasoe või suhkruga, lisa muna ja jahu-küpsetuspulbri segu ning näpuotsatäis soola. Sega taignaks. Suru taigen 24-26 cm võitatud koogivormi põhja ja äärtele ning pane täidise valmimise ajaks külma.
Sega kohupiimapasta hapukoorega, lisa kompotivedelik, munad ja suhkur. Vala täidis taignale ja puista peale ananassitükid ning soovi korral mõned punasesõstra marjad.
Küpseta 175 kraadi juures 35 minutit.
Taigen:
100 g võid
1,5 dl suhkrut
1 muna
3 dl jahu
0,5 tl küpsetuspulbrit
soola
Täidis:
1 väike ananassikonserv (227 g)
300 g vaniljekohupiimapastat
100 g 20% hapukoort
1 dl kompotivedelikku
3 muna
2 sl suhkrut
punaseid sõstraid
Vahusta toasoe või suhkruga, lisa muna ja jahu-küpsetuspulbri segu ning näpuotsatäis soola. Sega taignaks. Suru taigen 24-26 cm võitatud koogivormi põhja ja äärtele ning pane täidise valmimise ajaks külma.
Sega kohupiimapasta hapukoorega, lisa kompotivedelik, munad ja suhkur. Vala täidis taignale ja puista peale ananassitükid ning soovi korral mõned punasesõstra marjad.
Küpseta 175 kraadi juures 35 minutit.
3 comments:
oioioi, see võib hea olla ;)
Jah, soovitan proovida, see on tõesti väga hea kook :)
Mina panin materjali puudusel täidisesse mannat ka, täitsa sobis kokku.
Postita kommentaar