kolmapäev, 21. aprill 2010

Ananassi-kohupiimakook

Rõõmsavärviline ja ülimaitsev kohupiimakook ananassitükkide ja hapukate punaste sõstardega.


Taigen:
100 g võid
1,5 dl suhkrut
1 muna
3 dl jahu
0,5 tl küpsetuspulbrit
soola
Täidis:
1 väike ananassikonserv (227 g)
300 g vaniljekohupiimapastat
100 g 20% hapukoort
1 dl kompotivedelikku
3 muna
2 sl suhkrut
punaseid sõstraid

Vahusta toasoe või suhkruga, lisa muna ja jahu-küpsetuspulbri segu ning näpuotsatäis soola. Sega taignaks. Suru taigen 24-26 cm võitatud koogivormi põhja ja äärtele  ning pane täidise valmimise ajaks külma.
Sega kohupiimapasta hapukoorega, lisa kompotivedelik, munad ja suhkur. Vala täidis taignale ja puista peale ananassitükid ning soovi korral mõned punasesõstra marjad.
Küpseta 175 kraadi juures 35 minutit.

3 comments:

Anonüümne

oioioi, see võib hea olla ;)

Katrin

Jah, soovitan proovida, see on tõesti väga hea kook :)

tumesinine

Mina panin materjali puudusel täidisesse mannat ka, täitsa sobis kokku.

Katrini retseptid   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP