esmaspäev, 18. oktoober 2010

Šokolaadi-mandlitrühvlid

Ma ei ole küll eriti suur magusasõber, seda enam et nädalavahetustel tuleb usinalt torte meisterdada, aga siiski ei suuda ma kuidagi vastu panna heale šokolaadile ja omatehtud trühvlitele. Mandli ja šokolaadi kooslus nendes trühvlites on lihtsalt imeline ja raske on vastu panna ahvatlusele võtta veel üks maiuspala.

30 tk

100 g piimašokolaadi
75 g tumedat šokolaadi
50 g võid
50 g mandlijahu
0,5 dl tuhksuhkrut
2 sl konjakit või mandlilikööri
Peale:
50 g riivitud šokolaadi

Sulata potis või ja šokolaadid, tõsta pliidilt ja lisa juurde tuhksuhkur ning mandlijahu. Maitsesta segu konjaki või mandlilikööriga. Kui tundub, et trühvlisegu on liiga vedel, lisa veidi tuhksukrut. Aseta trühvlisegu tunniks ajaks külmkappi.
Vormi ümmargused pallikesed ja veereta neid šokolaadipurus. Säilita külmkapis.

0 comments:

Katrini retseptid   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP