Ricottapannkoogid
Tervislikud ja väga head ricottapannkoogid meenutavad maitselt küpsetatud toorjuustukooki. Pannkoogid tulevad mõnusalt paksud ja kohevad ning maitsevad eriti hästi koos mee või toormoosiga. Retsept on pärit www.bbcgoodfood.com-ist
u. 25 tk
500 g ricottat
200 ml piima
2,5 dl jahu
1 tl küpsetuspulbrit
4 muna
5 sl suhkrut
0,5 tl vanillsuhkrut
õli
Sega ricotta hulka piim, munakollased ja suhkrud. Sega jahu küpsetuspulbriga ning lisa taignale. Kõige viimaks sega õrnalt juurde kõvaks vahuks vahustatud munavalged. Küpseta pannil vähese õliga u. 10 cm läbimõõduga koogid.
u. 25 tk
500 g ricottat
200 ml piima
2,5 dl jahu
1 tl küpsetuspulbrit
4 muna
5 sl suhkrut
0,5 tl vanillsuhkrut
õli
Sega ricotta hulka piim, munakollased ja suhkrud. Sega jahu küpsetuspulbriga ning lisa taignale. Kõige viimaks sega õrnalt juurde kõvaks vahuks vahustatud munavalged. Küpseta pannil vähese õliga u. 10 cm läbimõõduga koogid.
2 comments:
Mõnusad pontsakad pannukad!
Need on tõsti väga-väga head, eriti maitsevad just lastele.
Postita kommentaar