esmaspäev, 18. oktoober 2010

Särtsakad burritod

Kergelt vürtsikad tortillarullid, mille täidiseks võib kasutada nii hakkliha kui kanafileed. Veelgi särtsakamat maitset lisavad marineeritud jalopenoviilud ja terav tacokaste, laste burritodele soovitan need lisamata jätta ja katta pealt lihtsalt ketšupi ja riivjuustuga.

8 tk

8 tortillat
1 dl riisi
3 dl vett
soola
300 g delikatess kanahakkliha
1 väiksem sibul
1 väiksem porgand
1 küüslauguküüs
1-2 dl vett
0,5 pk Taco maitseainesegu
8 oliivi
8 marineeritud jalopenoviilu
8 sl teravat tacokastet (adžikat, ketšupit)
1 dl riivjuustu

Aja vesi potis keema, lisa  riis ning keeda sõmeraks. Haki sibul ja küüslauk ning riivi porgand peene riiviga. Kuumuta pannil õli ja prae köögiviljad kergelt läbi. Lisa hakkliha, pruunista segades ja lisa juurde Taco maitseainesegu ning keev vesi. Kuumuta kastet paar minutit kuni see pakseneb.
Jaota täidis võrdselt 8-le tortillale ja täidise peale tõsta soovi korral jalopeno ning oliiviviile. Tõsta tortilla küljed täidise peale ja keera siis rulli. Lao rullid ahjuvormi, määri peale tacokaste ja puista üle riivjuustuga. Kuumuta ahjus 175 kraadi juures 10-15 minutit.

0 comments:

Katrini retseptid   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP