teisipäev, 22. veebruar 2011

Kalamarjasuupisted

Need väikesed suupisted tulevad ühtviisi maitsvad nii forelli-või lõhemarjaga kui ka soodsa alternatiivi - meremarjaga.


Täisteraröstsaia
Kreem:
sulatatud juustu (Merevaik vm.)
keedetud muna
majoneesi
tilli
Kate:
meremarja ja/või
punast kalamarja
sidrunit
tilli

Lõika röstsaiadest piparkoogivormi abil meelepärased kujundid. Aseta saiad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 175 kraadises ahjus krõbedaks (u. 3-5 minutit)
Hõõru sulatatud juust kausis lusikaga ühtlaseks, lisa riivitud keedumuna ja niipalju majoneesi, et saaks kreemi läbi tordipritsi lasta. Lisa kreemile hakitud till.
Pritsi igale saiatükile kreemi ning tõsta lusikaga peale veidi kalamarja. Kaunista sidruniviilu ja tilliga.

0 comments:

Katrini retseptid   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP