neljapäev, 19. august 2010

Martsipanikattega liblikatort

Tervitused Sireti perele :)

u. 1,2 -1,3 kg

Hele biskviitpõhi
Maasika toormoosi, kohupiima ja vahukoore täidis
Kate: martsipanimass, glasuuršokolaadist liblikad, riisivahvlist liblikad, tordikaunistused

4 comments:

http://www.riigipiirid.tk

A big HELLO from Italy and all good wishes! :)

Kairi

wow, kohutavalt kena tort :D Kas need šokolaadiliblikad sulama ei lähe?

Merike

Ilusad tegemised jälle.Lisan su oma listile,et paremini su tegemistel silma peal hoida.

Anonüümne

Kas martsipani alla võib kohupiima-vahukoore segu ka panna? Kas valmis kook, mis on kaetud martsipaniga võib hoida kasvõi mõned tunnid külmkapis ilma, et see sulama hakkaks?

Katrini retseptid   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP