Hiina kookose-kanasupp šampinjonide ja krevettidega
Idamaised toidud on minu suured lemmikud ja nädalavahetusel tuligi hea mõte üle pika aja jälle seda maitsvat Hiinapärast suppi valmistada. Kõige töömahukam on siin muidugi köögiviljade hakkimine, aga kui see tehtud, siis supp valmib vaid kümne minutiga.
1 kanafilee
0,5 porrulauku
1 punane tšillikaun
0,5 punast sibulat
2 suuremat küüslauguküünt
1 laim
6 šampinjoni
100 g kooritud krevette
2 dl kookospiima
4-5 dl kanapuljongit
Santa Maria wok-nuudleid (sobivad ka riisinuudlid või munanuudlid)
sojakastet
seesamiõli
Lõika kanafileed väikesteks tükkideks, prae kiirelt pannil poolküpseks ja tõsta siis kõrvale.
Haki köögiviljad ribadeks ja viiluta šampinjonid. Kuumuta vokkpannil seesamiõli ning prae köögivilju pidevalt segades paar minutit, lisa šampinjonid ja prae veel umbes minut. Riivi juurde laimikoor ja pigista laimimahl. Lisa kookospiim, kuum puljong ja wok-nuudlid. Kui nuudlid on enam-vähem valmis, lisa kanatükid ja viimasena krevetid. Maitsesta sojakastmega.
1 kanafilee
0,5 porrulauku
1 punane tšillikaun
0,5 punast sibulat
2 suuremat küüslauguküünt
1 laim
6 šampinjoni
100 g kooritud krevette
2 dl kookospiima
4-5 dl kanapuljongit
Santa Maria wok-nuudleid (sobivad ka riisinuudlid või munanuudlid)
sojakastet
seesamiõli
Lõika kanafileed väikesteks tükkideks, prae kiirelt pannil poolküpseks ja tõsta siis kõrvale.
Haki köögiviljad ribadeks ja viiluta šampinjonid. Kuumuta vokkpannil seesamiõli ning prae köögivilju pidevalt segades paar minutit, lisa šampinjonid ja prae veel umbes minut. Riivi juurde laimikoor ja pigista laimimahl. Lisa kookospiim, kuum puljong ja wok-nuudlid. Kui nuudlid on enam-vähem valmis, lisa kanatükid ja viimasena krevetid. Maitsesta sojakastmega.
1 comments:
väga hea supp, super!
Postita kommentaar