kolmapäev, 22. juuli 2009

Kanahakkliha-pastavorm


See on üks ütlemata maitsev pastaroog mis on meie pere toidulaual vähemalt korra kuus.


4-le:

300 g pastat

Kastme jaoks:

300 g kanahakkliha

1 sibul

0,5 dl adžikat (vm. vürtsikat kastet)

0,5 dl tomatiketšupit

100 g Merevaigu sulajuustu murulauguga

2 dl 10% rõõska koort

3 dl piima

SM puljongimaitseainet

soola

pipart

Veidi riivitud juustu


Keeda pasta. Samal ajal pruunista hakkliha, lisa tükeldatud sibulad, tomatikastmed ning sulajuust. Siis sega hulka rõõsk koor ja piim. Nõruta valmiskeedetud pasta ning lisa see hakklihakastmele, maitsesta puljongimaitseainega ja vajadusel soola-pipraga. Vala pastasegu klaasist ahjuvormi ja küpseta 180 kraadi juures fooliumi all 25 minutit. Seejärel eemalda foolium, lisa riivitud juust ja küpseta veel 5 minutit.

0 comments:

Katrini retseptid   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP