kolmapäev, 22. detsember 2010

Õlles hautatud jõulukapsad

Ka selle toidu kohta jätkub mul ainult kiidusõnu ja ausalt - paremaid kapsaid pole ma veel saanud kui need! Lihtsalt suurepärased!
Suuremale seltskonnale valmista kindlasti topeltkogus :)

4-le

0,5 kg värsket hapukapsast (kasutasin Kadarbiku )
(soola)
2 sl fariinsuhkrut
3 dl porterit (kasutasin A´Le Coq´i Jõuluporterit)
1 sl võid
sojakastet

Pane kõik koostisosad v.a. sojakaste potti ja hauta madalal kuumusel kapsad pehmeks, selleks kulub u. 45-60 minutit. NB! kui värske hapukapsas on mage, siis lisa hautamise algul ka soola ja siis kui kapsad valmis on, maitsesta vajadusel sojakastmega.

0 comments:

Katrini retseptid   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP