Kanawok riisinuudlitega
Igasugused wokroad on minu suured lemmikud. Hea on neid valmistada just nüüd kui valmimas on kodumaised köögiviljad.
250 g riisinuudleid
1 tl punast karripastat
300 g kanafileed
1 suvikõrvits
1 sibul
1-2 küüslauguküünt
2 värsket porgandit
sojakastet
2 dl rõõska koort või kookospiima
Keeda riisinuudlid soolases vees pehmeks. Kuumuta pannil õli ning prae selles veidi aega karripastat, lisa purustatud küüslaugud ning tükeldatud kanafilee ja prae kuni kanafilee on enam-vähem valmis, siis tõsta pannilt eraldi kaussi. Tükelda sibul, lõika porgand peenikesteks ribadeks ning suikõrvits veidi jämedamateks ribadeks. Prae pannil õlis kõigepealt sibulad, seejärel lisa porgandid ja veidi aja pärast ka suvikõrvits, maitsesta segu sojakastmega. Nüüd lisa juurde kanafileed, rõõsk koor ja riisinuudlid. Sega õrnalt ning vajadusel maitsesta veel sojakastmega.
0 comments:
Postita kommentaar