Kanahakkliha-pastavorm
See on üks ütlemata maitsev pastaroog mis on meie pere toidulaual vähemalt korra kuus.
4-le:
300 g pastat
Kastme jaoks:
300 g kanahakkliha
1 sibul
0,5 dl adžikat (vm. vürtsikat kastet)
0,5 dl tomatiketšupit
100 g Merevaigu sulajuustu murulauguga
2 dl 10% rõõska koort
3 dl piima
SM puljongimaitseainet
soola
pipart
Veidi riivitud juustu
Keeda pasta. Samal ajal pruunista hakkliha, lisa tükeldatud sibulad, tomatikastmed ning sulajuust. Siis sega hulka rõõsk koor ja piim. Nõruta valmiskeedetud pasta ning lisa see hakklihakastmele, maitsesta puljongimaitseainega ja vajadusel soola-pipraga. Vala pastasegu klaasist ahjuvormi ja küpseta 180 kraadi juures fooliumi all 25 minutit. Seejärel eemalda foolium, lisa riivitud juust ja küpseta veel 5 minutit.
0 comments:
Postita kommentaar