kolmapäev, 22. juuli 2009

Gazpacho


Mis saaks kuumal suvepäeval veel parem olla kui jahutav tomatisupp ja plussiks on seegi, et seda on lihtne valmistada.
4-le:

2 viilu saia

5 dl tomatimahla (osaliselt saad kasutada konservtomatite mahla)

600 g konservtomateid omas mahlas

1 punane paprika

0,5 pikka kurki

2 küüslauguküünt

soola

pipart

Tabasco kastet


Kata saiaviilud tomatimahlaga ja lase veidi seista. Samal ajal pane blenderisse konservtomatid, tükeldatud paprika, tükeldatud kurk, purustatud küüslauguküüned ning lisa siis saiaviilud ja tomatimahl. Püreesta supiks ja seejärel maitsesta. Kaunista basiilikulehega ning serveeri juurde krõbedaid juustuküpsiseid.

0 comments:

Katrini retseptid   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP