neljapäev, 3. september 2009

Sinepine sealiha-õuna pajaroog


Hea sügisene pajaroog, milles moodustavad huvitava koosluse hapukas õun, inglise sinep ja pehmeks haudunud seafilee.

4-le

500 g taist sealiha (nt. sisefileed)
2 õuna (soovitavalt hapukam sort)
2 dl puljongit
1 dl 10% rõõska koort
2 spl Põltsamaa Inglise sinepit
1 tl suhkrut
2 spl sojakastet
soola
pipart
1 spl õli
1 spl võid
peterselli

Lõika sealiha viiludeks ja pruunista pannil õli-või segus. Maitsesta soola ja pipraga ning tõsta pannilt eraldi nõusse. Koori õun ja lõika väikesteks kuubikuteks, vala õunatükid pannile ja pruunista veidi. Nüüd lisa puljong, sinep ja suhkur ning kalla juurde ka lihatükid. Hauta, kuni liha on pehme, siis lisa rõõsk koor ja sojakaste ning hauta veel paar minutit. Vajadusel maitsesta veel soola ja pipraga. Mina serveerisin koos Aviko Tex Mex kartulitega ja hapukoore-kurgisalatiga.

0 comments:

Katrini retseptid   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP