reede, 25. september 2009

Panna cotta mojito-maasikatega


Selle superhea magustoidu valmistamine pole üldse aeganõudev ega keeruline. Maitse on aga mõnus kreemine ja sobib imehästi koos hapukate mojito-maasikatega.

10-le

5 dl 35% rõõska koort
5 dl maasikajogurtit
1 dl suhkrut
1 tl vaniljesuhkrut
20 g želatiini
Mojito-maasikad:
5 dl külmutatud maasikaid
1 laimi mahl ja riivitud koor
0,5 dl tuhksuhkrut

Paisuta želatiin 0,5 dl külmas vees ja sulata siis kuumaveevannis. Kuumuta vahukoor koos suhkru ja vanillsuhkruga keemiseni ja tõsta  pliidilt. Lisa jogurt ja želatiinilahus. Tõsta magustoit pokaalidesse ja aseta vähemalt 2 tunniks külmkappi tarretuma.
Sega poolsulanud maasikad laimimahla, riivitud laimikoore ja tuhksuhkruga ning tõsta külmkappi maitsestuma. Enne serveerimist tõsta igale magustoidule peale mõned maasikad ja siirup.

2 comments:

Anonüümne

I have read so many content about the blogger lovers however this piece of writing is
truly a fastidious paragraph, keep it up.
my site - Local News aggregation website

Anonüümne

I have read so many posts about the blogger lovers but this piece of writing is really a good post,
keep it up.

Feel free to surf to my web blog; http://assfucked.org/

Katrini retseptid   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP