Kohevad pannkoogid
Need kohevad väikesed pannkoogid meeldivad mulle palju rohkem kui suured õhukesed ülepanni pannkoogid. Siiski olen aeg-ajalt sunnitud ka ülepannikooke tegema, sest Eikole meeldivad just õhukesed pannkoogid.Pisikeste lusikapannkookide valmistamine võib tunduda küll mõttetu ajaraiskamisena, aga soovitan vahelduseks siiski proovida. Ja minu lemmik pannkoogilisand on kas mesi või kondenspiim (see originaal, sinise sildiga suhkruga kondenspiim, mitte need odavad taimerasvalisandiga koopiad).
2 muna
2 spl suhkrut
5 dl piima
5 dl jahu
natuke soola
õli
Lisandiks:
mett
maasikatoormoosi
kondenspiima
Eralda munavalged munakollastest ja vahusta paari tera soolaga tugevaks vahuks. Seejärel vahusta munakollased suhkruga. Lisa vaheldumisi jahu ja piim ning sega taignaks. Viimasena sega õrnalt juurde vahustatud munavalged. Kuumuta pannil veidi õli ja tõsta supilusikaga väikesed pannkoogid sinna küpsema. Serveeri meelepärase lisandiga.
1 comments:
Väga maitsvad ja head pannkoogid tulevad selle retseptiga :)
Hellu
Postita kommentaar