esmaspäev, 31. mai 2010

Tort valgešokolaadi-banaanitäidisega

Sünnipäevapeod on nüüd peetud ja lisan siia viimati valminud tordi, mille kaunistasin suhkrumassist kassi ja lõngakeraga. Suhkrumassist kaunistused peaks mõned päevad varem valmis tegema, et need jõuaks kuivada.

kakao-tordipõhi
Immutamiseks:
1 dl piima
1 tl vaniljesuhkrut
Kreem:
1 pk vahukoort
2 sl suhkrut
300 g banaani kohupiimapastat
2 banaani
100 g tükeldatud maasikaid
50 g valget šokolaadi
Kate:
1 pk vahukoort
Kaunistus:
1 pk RUF vahukoorepulbrit
200 g kollast suhkrumassi
25 g valget suhkrumassi
100 g rohelist suhkrumassi
kollast toiduvärvi

Kreemi valmistamiseks vahusta vahukoor suhkruga. Peenesta kahvliga banaanid ja sega kohupiimapastaga, lisa sulatatud valge šokolaad, maasikatükid ja vahukoor.
Lõika tordipõhi 2-ks ja immuta vaniljepiimaga. Määri pool kreemist tordi vahele ja ülejäänud tordi peale. Aseta veidikeseks külmkappi.
Järgmisena kata tordi pealt ja külgedelt vahukoorega. Aseta peale kaunistused ja pritsi äärtesse vahukoort.
Hoia serveerimiseni külmkapis.

0 comments:

Katrini retseptid   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP