teisipäev, 20. aprill 2010

Tomati-hakklihasupp ubadega

Püüan ikka nädalas vähemalt ühe korra suppi teha ja erinevaid restepte uurides ning omalt poolt täiendades valmis seekord väga maitsev tomati ja ubadega hakklihasupp.

6-le

2 sl õli
1 punane sibul
1 küüslauguküüs
2 kartulit
1 väike porgand
1 purk purustatud tomateid
kanapuljongit
1 purk konservube (kasutasin punaseid ube tšillikastmes)
1 sl punet
300 g kanahakkliha (või seguhakkliha)
soola, pipart
kuivatatud peterselli

Kuumuta potis õli ning prae seal hakitud sibulat ja küüslauku. Lisa riivitud porgand ja kartulikuubikud. Kuumuta veel umbes minut. Nüüd lisa juurde tomatikonserv, kanapuljong ja konservoad. Hauta kuni kartulid on peaaegu pehmed. Prae pannil hakkliha, maitsesta soola-pipra ja punega ning lisa siis supile. Valmis supile puista peale peterselli.

0 comments:

Katrini retseptid   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP