neljapäev, 15. oktoober 2009

Tšilli-hakklihatäidisega pannkoogid

Hoolimata nimest pole see roog sugugi mitte suudpõletavalt tšilline, vaid ainult kergelt vürtsika alatooniga. Lihtsalt toitudele nimede väljamõtlemisega tekib vahel juba raskusi :)
Tavapärase rullikeeramise asemel ladusin pannkoogid täidisega kihiti ümmargusse ahjuvormi ja serveerides lõikasin lahti nagu tordi. Igatahes väga maitsev oli.

4-le

Tainas:
2 muna
2 dl jahu
3,5 dl piima
soola
2 spl õli või sulavõid
Täidis:
300 g kanahakkliha
1 väiksem porgand
1 väiksem sibul
1 küüslauguküüs
3 spl tšillikastet
1 dl 10% hapukoort
sojakastet
Vahele ja peale:
2 dl riivjuustu
1 tomat
paar petersellioksa

Vispelda munad, jahu, piim, sool ja õli ühtlaseks taignaks. Küpseta kuumal pannil 5 ülepannikooki. Täidise jaoks riivi peene riiviga porgand, haki sibul ning purusta küüslauguküüs. Pruunista pannil hakkliha, lisa porgand, sibul ja küüslauk ja kuumuta veidi. Lisa tšillikaste ja hapukoor. Kui hakklihasegu on liiga paks, lisa veidi vett. Maitsesta sojakastmega.
Aseta ümmargusse ahjuvormi esimene pannkook, kata 1/4 täidisega ja raputa peale veidi riivjuustu, tee samamoodi veel  3 kihti. Viimaseks kihiks jääb 5. pannkook, riivitud juust ja viilutatud tomat. Küpseta 200 kraadises ahjus 8-10 minutit, kuni juust on sulanud. Kaunista peterselliga.

0 comments:

Katrini retseptid   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP