Kasutan tortide tegemiseks tavaliselt kas heledat biskviitpõhja või siis kakao-tordipõhja , mille retsept juba varasemast siin olemas on. Et tordi valmistamine kiiremini läheks, võib biskviitpõhja eelmisel päeval valmis küpsetada ja jahtunult toidukilesse pakkida.
4 muna
2 dl suhkrut
2 dl nisujahu
1 tl küpsetuspulbrit
Vahusta köögikombainis munad suhkruga kohevaks vahuks ( u. 4-5 minutit), sega jahu küpsetuspulbriga ja sõelu munavahu hulka, vahusta madalal kiirusel veel u. 1-2 minutit. Vala tainas küpsetuspaberiga kaetud 24-26 cm lahtikäivasse koogivormi või 26 x 40 cm küpsetusvormi ja küpseta 175 kraadi juures 20 minutit.Kui biskviidi sisse torgatud tikk jääb puhtaks, on tordipõhi valmis.
Kui paks see põhi jääb? Mitu sentimeetrit umbes?
VastaKustutaAutor on selle kommentaari eemaldanud.
VastaKustuta